17 augusti 2018

Är du vår nya kommunikatör/rådgivare?

Coompanion är företagsrådgivaren för personer som vill starta företag tillsammans. Vi finns på 25 platser i landet. Vi verkar för att människor ska förverkliga sina idéer genom att starta företag tillsammans – gärna kooperativt. Vi stödjer kooperativ, sociala företag och sociala entreprenörer genom kompetensutveckling, nätverkande och utvecklingsprojekt. I alla våra projekt stöttar vi det sociala entreprenörskapet för att Gävleborg ska bli en mer hållbar region. Idag är vi 5 anställda.

Vi söker dig som vill ansvara för vår strategiska kommunikation och kombinera det med arbete som företagsrådgivare gentemot människor som vill starta företag tillsammans genom kooperativa verksamheter. Vi söker dig som i din yrkesroll drivs av utmaningar och är utvecklingsorienterad. Du är en god relationsbyggare och för att lyckas i rollen är du strukturerad samt har förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är också bra på att driva arbetet mot uppsatta mål och avsluta de projekt du påbörjar.

 

Kommunikatör/Rådgivare

 

Arbetslivserfarenhet + önskvärda meriter

 

Vi erbjuder en arbetsplats med flexibilitet där arbete sker på dagtid, men kvällsarbete förekommer. Hela Gävleborgs län omfattas i tjänsten.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan ska innehålla CV och personligt brev.

Ansök senast den 18 september via e-post till lina.andersson@coompanion.se

Dela